Hennes orgasmer

Posted on 7th September 2011 by Orgasmejakten in Generelt,Hennes nytelse,Holdninger,Orgasme
Tinnitus clinical trials 2013 tinnitus clinical trials 2013. Amateur cam video amateur cam video. Health acai berry health acai berry. Teeth grinding diets teeth grinding diets. Acai lipo diet tracker acai lipo diet tracker. Rosacea tablette rosacea tablette. Australian diet pills review australian diet pills review. Remedies for piles remedies for piles. Shemale cam sites shemale cam sites. Inexpensive herpes testing inexpensive herpes testing. How to use hoodia gordonii how to use hoodia gordonii. Diet for people with polycystic ovaries diet for people with polycystic ovaries. Ovary cyst dissolve ovary cyst dissolve. Cam ou ts cam ou ts. Negative pregnancy test no period pcos negative pregnancy test no period pcos. Hoodia gordonii cheap hoodia gordonii cheap. Do fibroids shrink their own do fibroids shrink their own. Gay to gay cams gay to gay cams. Clear tinnitus tablets clear tinnitus tablets. Hoodia eating hoodia eating. Mountain home plans designs mountain home plans designs. Excessive head sweating cures excessive head sweating cures. Toy box plans toy box plans. Prosacea rosacea treatment homeopathic topical gel prosacea rosacea treatment homeopathic topical gel. Webcam gratis gays webcam gratis gays. 7 days diet to lose weight 7 days diet to lose weight. Cam gay show cam gay show. Rosacea diet users support group rosacea diet users support group. Rosacea retin-a rosacea retin-a. Best tranny cams best tranny cams. Tinnitus remedies south africa tinnitus remedies south africa. Weight management supplement weight management supplement. Serc medication tinnitus serc medication tinnitus. Tru hoodia complex reviews tru hoodia complex reviews. Homeopathic cure heartburn homeopathic cure heartburn. Rosacea sensitive skin care products rosacea sensitive skin care products. Hoodia gordonii 500mg avis hoodia gordonii 500mg avis
Skin whitening creams skin whitening creams. Wrinkles solution wrinkles solution. Black jack payouts black jack payouts. How to treat ovarian cyst how to treat ovarian cyst. Home remedies to get rid of bv home remedies to get rid of bv. Gynecomastia herbal supplements gynecomastia herbal supplements. Free bingo real money no deposit free bingo real money no deposit. How to get pregnant with irregular periods and pcos how to get pregnant with irregular periods and pcos. Lower abdominal pain but no period lower abdominal pain but no period. Money from writing money from writing. Shemale tube webcam shemale tube webcam. Top ten stretch mark creams top ten stretch mark creams. Alternative to enema alternative to enema. Play 3 lotto play 3 lotto. Do dietary supplements make you lose weight do dietary supplements make you lose weight. Earn money watching youtube videos earn money watching youtube videos

Det er ikke like viktig for jenter å komme som vi gutta tror!
Vi menn VET jo at dette er alfa omega for om han er en god elsker eller ikke. Og alle vet jo at om han får jenta til å komme, er han den tøffeste karen i gata. Hvis han ikke gjør det, er det crap! Men det er en ting vi ikke får med oss. Dette er hva VI GUTTA TROR! Av en eller annen merkelig grunn så har vi glemt å høre med jentene her. Og gjett hva. Vi tar feil!

Misforstå meg rett. Jenter elsker å komme, og får de orgasme(r) så er de veldig, veldig lykkelige og takknemmelige for det. MEN det er ikke på langt nær det viktigste. Det som er viktig for jenter, spesielt når det kommer til sex, er nærhet, trygghet, å kunne slappe av og å stole på partneren. Med dette på plass så kan de virkelig slappe av og nyte sexen – orgasme eller ikke.
Ja, jeg vet. Dette er en generalisering og det finnes sikkert eksempler på det motsatte. Men jeg snakker nå om majoriteten av jenter, og da spesielt de jentene som har erfaring og som vet hva de driver med. En type jenter jeg liker veldig godt.
Faktisk så sier flere av disse rett ut at man skal blåse i orgasmene i første omgang. De kommer tidsnok. La oss bare slappe av, nyte sexen og nyte hverandre.
Her har du da ett enkelt råd: Ikke stress med hennes orgasmer, for hvis du gjør det så risikerer du at hun aldri får dem!

Hva gjør man da? For guds skyld, ikke si “Kommer du snart?” eller “Jeg skal få deg til å komme”. Fokuser vekk fra orgasmene, og heller på at hun slapper av og nyter. Er det første gang dere har sex er det litt begrenset hvor mye kommunikasjon dere har før dere setter i gang. Men etter første gang kan man stort sett prate så mye man vil om dette. Tiden rett etter sexen, “afterglow”, er helt magisk til dette, IKKE sovne med en gang hvis hun ikke gir klart uttrykk for at hun vil sove. Du har en bedre feeling på hva hun liker og du kan fortelle henne, som nevnt i forrige innlegg, at du vil bli kjent med henne og gjøre det så godt som mulig for henne. Men noen triks kan man gjøre før og under sexen.

Oppfør deg rolig og avslappet rundt henne.Ta kontrollen i senga og vis at du er komfortabel med dette. Med kontrollen mener jeg at du kommuniserer hva du vil til henne. For eksempel at du leder henne inn i en ny stilling, eller ber henne om å ta på deg sånn du liker det. Mange misforstår det å være dominant med å holde i håret og spanke dem på rumpa. Dominanse handler ikke om dette for folk flest. Å være dominant er kun mentaliteten. Det trenger ikke å være fysisk i det hele tatt. Bare vis at du vet hva du liker og at du føler deg trygg nok på deg selv til å fortelle henne det. Dermed kan hun slappe av med deg.
Jenter verdsetter dette så utrolig høyt, for, som jeg skrev i forrige innlegg, dette er noe så godt som ingen fyrer gjør. Og her kommer det morsomme. Hvis du faktisk kan teknikkene for å gi jenter de forskjellige orgasmene vil disse være mye, mye mer effektive nå som hun faktisk er avslappet.

Da har vi hittil konkludert med at vi ikke skal fokusere på, eller mase om, jentas orgasmer. I hvert fall ikke før vi er der at hun får plenty av dem med deg. Jeg føler også at vi trenger et lite HVORFOR her. Hvorfor er det sånn? Når vi gutta vil komme så er det stort sett null stress, men det virker vanskeligere med jentene. Greia er at jentene er flinkere til å tenke på flere ting på en gang enn oss gutta.
Dette kalles, på fint, at de har høyere simultankapasitet eller at de multitasker bedre. Ofte så er dette en bra ting, de husker jo ting som å stikke innom butikken på vei hjem, noe jeg overraskende ofte glemmer. Men når det kommer til sex så kan dette jobbe i mot dem. For desto mindre avslappet de er, desto flere ting rundt sexen risikerer de å tenke på, som igjen torpederer nytelsen. “Hvorfor har han ikke tatt av seg sokkene? Syns han at jeg er sexy? Hvorfor virker han distansert? Skal jeg si fra til han at han ikke treffer helt? Liker han meg? Kommer han til å tro at dette blir et forhold? Vil jeg at det skal være et forhold?”. Alt sammen er veldig ugunstige tanker å ha når man egentlig skal nyte sexen.
Tenk deg nå om hun er 100% avslappet med deg. Tror du da hun bekymrer seg om disse tingene? Eller tror du kanskje hun sier fra til deg hvis det er noe hun vil ha justert på? Hvis du i tillegg har sagt fra til henne at du setter pris på at hun gir deg tilbakemeldinger, at du vil at hun skal ha det så bra som mulig, at dette kun handler om at dere to skal ha det deilig OG at hvis hun sier “stopp” så stopper du med en gang uten å stille spørsmål. Da er du så godt rustet som du kan til at det blir veldig bra sex.

Så der har man det. Vi gutta har fått pålagt oss mange oppgaver i senga. Mange av dem bra, noen av dem ikke like bra. Nå kan vi krysse av denne her en gang for alle. Og vi kan si det så enkelt som dette: Hvis hun kjemper seg til et orgasme fordi det er så jævla viktig for deg, så betyr det IKKE nødvendigvis at hun har hatt bra sex. Det vil antakeligvis bety at denne sexen dårligere enn om hun slapper av med deg, selv om hun ikke får orgasme. Så legg egoet på hylla, sikt deg inn på å fortså jentas mentalitet her, lær deg å slappe godt av under sexen og hun vil følge deg (tips: sexen er SYKT mye diggere for oss gutta også når vi slapper helt av), dere ender opp med å få deilig sex og hun vil tidsnok få orgasmene sine, og fortelle deg hva som skal til for at hun skal få dem.

6 Responses to “Hennes orgasmer”

 1. Anders says:

  Fin-fin post! Gode råd til meg, sannsynligvis til mange andre også! =)

 2. CecA83 says:

  :-D Flott innlegg:-D Som om jeg skulle sagt det selv:-D

  Men det er faktisk en teori til ang hvorfor menn og kvinner er noe annerledes i forhold til sex.

  For menn er den til å for å føre genene og arten vår videre, de vil ha en dame de kan stole på får barna hans og ingen andres.
  For kvinner er sex nødvendig for å føde barn og dermed kunne gi omsorg og fostre dem opp. Hvis man tenker på de forskjellige oppgavene i forhold til hverandre så tenker jeg man blir ganske annerledes i forhold til sex ja:-D At selve sexakten er en nytelse for mange er jo nødvendig for at man skal kunne bringe arten vår videre.

  • Orgasmejakten says:

   Godt at vi er enige her :)

   Det er en interessant teori det der ja. Er spennende å lese seg opp på sånne teorier.

 3. The magical afterglow :)
  Jeg liker posten din, men vi jentene må vel ta litt av ansvaret selv også? Det mener i alle fall jeg :)

  Er det forresten lov til å komme med ønsker om hva du kan skrive om fremover?

  • Orgasmejakten says:

   Afterglow er helt fantastisk ja :) Definitivt noe mange ikke gjør nok av.

   Joda, jeg er enig. Det er ikke en part som har “skyld” her, og får man den seksuelle kommunikasjonen på plass så er ingen ting bedre enn det.

   Ja, send meg gjerne ønsker på mail. Kommer etterhvert til å lage en seksjon hvor jeg svarer på spørsmål også :)

Leave a Reply