Hva er mannlige multiorgasmer?

Posted on 11th September 2011 by Orgasmejakten in Generelt,Hans nytelse,Orgasme
Spycam boy spycam boy. Hair loss treatment finasteride hair loss treatment finasteride. Anti arthritis drug list anti arthritis drug list. Mega t green tea hoodia dietary supplement reviews mega t green tea hoodia dietary supplement reviews. Hemorrhoids treatment cincinnati hemorrhoids treatment cincinnati. Cam black girl cam black girl. Gautam sales corporation kolkata gautam sales corporation kolkata. Otc diet pill like phentermine otc diet pill like phentermine. Natural cure for baldness treatment natural cure for baldness treatment. Gulbransen piano worth gulbransen piano worth. Natural night sweat remedies natural night sweat remedies. Shemale cam 4 shemale cam 4. How to treat a hemeroid how to treat a hemeroid. Hair loss herbal remedies hair loss herbal remedies. Safe fasting for weight loss safe fasting for weight loss. Hydroxycut pure hoodia reviews hydroxycut pure hoodia reviews. Pcos preventing miscarriage pcos preventing miscarriage. Hair loss genetics treatment hair loss genetics treatment. Man webcams man webcams. Indian remedies for hair loss indian remedies for hair loss. Acne rosacea cream acne rosacea cream. Excersises to get rid of man boobs excersises to get rid of man boobs. Yeast infection 1 day pill yeast infection 1 day pill. Hgh prom hgh prom. How to losse man boobs how to losse man boobs. Tmj natural remedy tmj natural remedy. The natural diet solution for pcos and infertility the natural diet solution for pcos and infertility. Dr oz treatment tinnitus dr oz treatment tinnitus
How much is it for teeth whitening how much is it for teeth whitening. Tooth whitening tray tooth whitening tray. Free play roulette game online free play roulette game online. Play live roulette online play live roulette online. How to fix ringing in ears how to fix ringing in ears. Alternative fibroid treatment alternative fibroid treatment. Getting paid to do surveys at home getting paid to do surveys at home. Will nolva get rid of gyno will nolva get rid of gyno. Best night anti aging cream best night anti aging cream. Natural treatment of hyperhidrosis natural treatment of hyperhidrosis. Big bingo games big bingo games. How to lessen the appearance of stretch marks how to lessen the appearance of stretch marks. How earn money on youtube how earn money on youtube. App for quitting smoking app for quitting smoking. Deck building plans deck building plans. Natural remedies period pain natural remedies period pain. Webcam nude free webcam nude free. Removing fibroids during pregnancy removing fibroids during pregnancy. Vitamin a hairloss vitamin a hairloss. Herpes simplex treatment emedicine herpes simplex treatment emedicine. Play online internet craps play online internet craps

Ok, på tide å snakke litt om multiorgasmer. Det er jo tross alt det bloggen hovedsakelig skal handle om, og forhåpentligvis sitter dere igjen med en litt mer inngående forståelse av hva det går i å være en multiorgasmisk mann når dere har lest denne posten.

Vi starter litt kjedelig med den kliniske definisjonen, men hold ut, for jeg lover at det blir gøy! Klinisk sett, dersom en mann kan få orgasme og fortsette uten “nedetid”, altså at pikken aldri slutter å funke, er han per definisjon multiorgasmisk.
Det har med andre ord ingen ting å gjøre med om han får utløsningen eller ikke, selv om den enkleste måten å bli multiorgasmisk på er  nettopp å holde igjen utløsningen.

Menn flest har automatisk nedetid etter en utløsning. I gjennomsnitt varer denne perioden, hvor pikken er helt død og alle playboyjentene kunne danset limbo foran fyren uten at det er noe som helst håp, i 19 minutter. For noen heldige sjeler er denne nedetiden så og si ikke-eksisterende, og for andre kan den vare i opptil flere dager, for min egen del er det veldig varierende. En sjelden gang har jeg ingen nedetid i det hele tatt, og jeg kan fortsette etter utløsningen, men for å sitere en kompis av meg: “Da er det ikke så jævlig digg, man gjør det mest for å imponere”.

Da jeg bestemte meg for å bli multiorgasmisk var det tanken på at jeg kunne få fantastiske orgasmer så ofte jeg ville uten “frykt” for å få utløsning som var målet. Det skulle vise seg at det å bli multiorgasmisk i seg selv var et enormt antiklimaks i forhold til hva jeg forventet, men veien videre og de neste nivåene viste seg å være mye, MYE bedre enn jeg noen sinne kunne drømt om.

Jeg har laget en skala på 5 nivåer for å lettere forklare hva jeg mener.

Nivå 1: Multiorgasmisk. Dette betyr at man kan holde igjen utløsningen, men å få orgasmen, noe som altså var mitt originale mål.

Nivå 2: Fullkroppsorgasmisk. Orgasmene brer seg mer i kroppen, er mer intense og mer langvarige. Alt i alt mye kraftigere enn utløsningsorgasmene jeg har vært vant til.

Nivå 3: Viljestyrte orgasmer under sex. Nå begynner ting å bli gøy. Når man er på dette nivået kan man selv velge å “sette i gang” fullkroppsorgasmene når man selv ønsker, og disse kommer helt uten risiko for utløsning.

Nivå 4: Viljestyrte orgasmer uten sex. Betyr at man, som noen heldige jenter, kan knipe seg til orgasme. Dette er for eksempel veldig gøy når man sitter ved siden av ei hot dame på banen. OBS! Ikke begynn med dette på tredemølla når en hot blondine løper ved siden av deg. Kan forårsake stygge nestenulykker…. Har jeg hørt. *host*

Nivå 5: Kontinuerlige orgasmer. Dette er helt rått. Her mister man skillet mellom de forskjellige nivå 3 – orgsamene, men man er heller i en kontinerlig tilstand av orgasme som bare varierer i intensitet (når man har sex).

Da jeg satte ut for å bli multiorgasmisk, var altså nivå 1 målet. Jeg visste rett og slett ikke at det var flere nivåer, men ganske kort tid etter å ha lest i The multiorgasmic man, oppdaget jeg at nivå 2 også eksisterte.  To mnd senere var jeg nivå 2 og en mnd etter det igjen, på nivå 3. Etter dette tok ting helt av. Nivå 3, 4 og 5 er noe jeg snublet over ved tilfeldigheter (disse er ikke nevnt i boka), og det tok ganske lang tid. I kurset mitt lærer jeg bort konkrete teknikker for hvordan man kan oppnå akkurat dette på mye kortere tid enn jeg var nødt til å bruke.

Orgasmene man selv setter i gang er ganske annerledes enn utløsningsorgasmer. En utløsningsorgasme har man som regel ikke kontroll på, så man blir på en måte styrt av dem. En orgasme man selv velger å sette i gang er en orgasme som du selv styrer, og når du blir dyktig kan du både avslutte og forlenge som du vil. Den føles veldig annerledes enn det man er vant til, og er på en måte nesten litt “uvirkelig”. Det er litt vanskelig å forklare, men man kan se det for seg som en “placebo”-orgasme. Den blir ikke “ekte” i formen man er vant til, ettersom det er en tørr orgasme (ingen sperm), men allikevel får man nytelsen… Oi som man får nytelsen!

Når man har dette på plass, og lærer seg å styre orgasmene sine, kan man begynne å øke intensiteten på dem. Dette er jo noe som er ganske uvirkelig for de fleste, og hadde noen fortalt dette til meg for fem år siden hadde jeg ledd av dem og sagt “orgasmene mine er jo de kraftigste i verden!”, en reaksjon jeg tipper de fleste menn har. Med rette, for det er jo så jævlig deilig å komme. Hadde noen derimot fortalt meg i dag at fra og med i morgen så vet jeg alt jeg vet i dag, men jeg må gå tilbake til de gamle orgasmene mine og det gamle orgasmemønsteret mitt, vet jeg rett og slett ikke hva jeg hadde gjort. For jeg føler virkelig at metaforen kinaputter mot atombomber er passenede. Det jeg hadde før er virkelig kinaputter i forhold til atombombene jeg har nå . I intensitet er det så stor forskjell at det nesten ikke er vits å snakke om engang, og når orgasmene varer i minuttvis i steden for sekunder, som en “vanlig” orgasme gjør, begynner man å skjønne hva det går i.

Utløsningsorgasmene er fremdeles de sterkeste for meg, jeg vet ikke om det er en psykisk ting, eller om de faktisk er kraftigere, men også her kan jeg forlenge det ganske mye. Rekorden min er vel å holde det i ca 2 min med full intensitet, og da måtte jeg til slutt ta meg selv ut av orgasmetilstanden, siden rykningene var så kraftige at jeg fikk vondt i magemusklene. Så jeg ligger nå i hardtrening på helsestudio av flere årsaker. En av dem er at kroppen skal tåle de voldsomme rykningene, og jeg skal kunne “takle” lenger og kraftigere orgasmer. En ganske morsom motivasjon, spør du meg.

Sånn. Der håper jeg at jeg har fått fortalt litt om min opplevelse av det å være multiorgasmisk, og at det er forståelig. Det som er viktig å huske på når man leser dette, er at alt dette er ting jeg har lært meg på relativt kort tid. De aller, aller fleste kan lære dette, akkurat som meg, og det er både for han og henne. Som mann må jeg si at det er utrolig deilig å omgå den største “skrekken” vi menn opplever, nemlig det å komme for tidlig. Den seksuelle selvtillitten man får av akkurat dette, kombinert med å kunne noen røvertriks i senga, er rett og slett uslåelig, og det blir en ekte selvtillitt. Ikke en sånn overfladisk “se hvor fancy jeg er”- sak, men mere en ekte og dyp selvtillitt på feltet.

Avslutningsvis vil jeg også si at på bakgrunn av at jeg hadde som mål å komme til nivå 1, men lærte at nivå 2 også fantes, for så å snuble over nivå 3, 4 og 5, har jeg én konklusjon å komme med.

Jeg NEKTER å tro at nivå 5 er det høyeste man kan komme til. Det må rett og slett gå an å komme høyere, jeg vet bare ikke hvordan ennå. Men jeg kommer til å fortsette å forske på det,  og jeg lover å holde dere oppdatert.

Så orgasmejakten fortsetter!

3 Responses to “Hva er mannlige multiorgasmer?”

 1. [...] impotens, gir sterkere ereksjon, bedre kontroll på utholdenhet og gir deg mulighet til å bli multiorgasmisk. Du finner mange forskjellige guider på nettet om dette, da de fleste herremagasiner skriver om [...]

 2. Eirik says:

  Hei, jeg er en gutt på 19 år som akkurat har begynnt å trene meg opp for å bli mulitiorgasmisk. Hvordan vet jeg at jeg har tømt hodet mitt for seksuell energi. Har lest at det kan være farlig å la hodet være fylt med energien for lenge av gangen og i frykt for at det skal skje går jeg å kjenner etter konstant etter å ha gjort Cool Draw, noe som jeg tror fører til at hodet fylles med ny energi. Har du noen tips og hjelpsomme teknikker?

  • Orgasmejakten says:

   Hei Eirik, moro å høre at du er så godt i gang :)
   Måten jeg kjenner det på er at det ikke kribler i hodet lenger. Jeg kjenner det veldig godt at det kribler når jeg har mye seksuell energi der, så for meg merker jeg det veldig lett.
   Regner med at du kan øvelsen med å sette tunga i ganen og føre energien ned til navlen :)

Leave a Reply