Blomsten og kjeppen

Posted on 19th September 2011 by Orgasmejakten in Fordommer,Generelt,Holdninger
Tranny cum on camera tranny cum on camera. Psoriasis elimination diet psoriasis elimination diet. Free worship piano lessons free worship piano lessons. Ovarian cyst causing pain hip ovarian cyst causing pain hip. Hoodia diet pills at walmart hoodia diet pills at walmart. Shemale live webcam free shemale live webcam free. Pure acai wholesale pure acai wholesale. Cam with men cam with men. Hemorrhage treatment hemorrhage treatment. Free gay chat webcams free gay chat webcams. Thrush welded exhaust review thrush welded exhaust review. What causes acid reflux symptoms in women what causes acid reflux symptoms in women. Hair loss treatments 2013 hair loss treatments 2013. Minocycline rosacea reviews minocycline rosacea reviews. How to stop grinding your teeth when you sleep how to stop grinding your teeth when you sleep. Psoriasis jalea real psoriasis jalea real. Silent gerd diet silent gerd diet. Vitamins for hair growth vitamins for hair growth. Treatment tinnitus london treatment tinnitus london. Power pops hoodia reviews power pops hoodia reviews. Glutamate tinnitus glutamate tinnitus. Bilateral hair loss in dogs bilateral hair loss in dogs. Piano lessons atwater ca piano lessons atwater ca. Acne rosacea home treatment acne rosacea home treatment. Buy hoodia power pops buy hoodia power pops. Psoriasis medicinales psoriasis medicinales. Tmj pt treatment tmj pt treatment. Psoriasis drug trials psoriasis drug trials. Bazoocam gay bazoocam gay. Lose fat fast exercise lose fat fast exercise. Yeast rash treatment for toddlers yeast rash treatment for toddlers
Acai berry diet for children acai berry diet for children. Anxiety and ibs anxiety and ibs. Lower jaw pain one side lower jaw pain one side. Cure for hsv 1 2012 cure for hsv 1 2012. Bingo free game bingo free game. Cosmetic laser stretch mark removal treatment cosmetic laser stretch mark removal treatment. Ultimate nutrition hoodia reviews ultimate nutrition hoodia reviews. Webcam chat gays webcam chat gays. Timeline stop smoking timeline stop smoking. Best exercise to lose belly best exercise to lose belly. Adipex diet plan adipex diet plan. Bodybuilding growth hormones bodybuilding growth hormones. Treatment options for intramural fibroids treatment options for intramural fibroids. Acyclovir cream shingles acyclovir cream shingles. Juice recipe for arthritis juice recipe for arthritis. Weight gaining foods weight gaining foods. Perianal abscess vs hemorrhoid perianal abscess vs hemorrhoid. Whitening best whitening best. Home remedy whiten teeth home remedy whiten teeth. Hair loss telogen effluvium recovery hair loss telogen effluvium recovery. Lotion to make your skin lighter lotion to make your skin lighter. Ct lotto play 3 ct lotto play 3. Oxy colon cleanser oxy colon cleanser

En ting som virkelig frustrerer meg er den allmenne holdningen til mannlig og kvinnelig seksualitet. Hvordan den mannlige seksualiteten er “skitten” og enkel, mens den kvinnelige er vakker og mystisk. De få gangene jeg ser på tv, ser jeg dette VELDIG tydelig. Han kommuniserer at han vil ha sex, hun sier nei, og går til venninnene og klager over at han bare tenker på en ting. For ikke å snakke om den gjentakende historien med han som utnyttet hun som var full. Til og med i en Oprah-episode jeg så for leeeenge siden, satt en dame og fortalte om at hun og mannen satte en DATO for når de skulle ha sex, og hvis han begynte å klå et par dager før, fikk han beskjed om å vente! Mannens seksualitet blir redusert til at han alltid har lyst, og at han bare må vente til hun også er klar. Men han må ikke mase for mye. Han må bare gjette når det kommer til å skje, og i mellomtiden må han pent sitte og vente. Og håpe. Men det har ikke alltid vært sånn. Vi tar en liten historietime, og kommer til slutt tilbake til en saftig måte å rette opp dette “problemet” på:

I gamle dager, før feminisme og den seksuelle revolusjonen, var det menn som styrte. Gamle menn giftet seg med unge jenter, ofte veldig unge, og da mannen hadde lyst, hadde ikke jenta noe valg. Det BLE sex, og gjett hvem sin nytelse som var viktigst. Mannlig seksualitet var dominerende, kvinners seksualdrift eksisterte ikke, og gjorde den det, var det ansett som noe skittent som skulle skjules. Deilig undertrykkelse!

Spol frem til 60-tallet, og den seksuelle revolujon, og ting begynner å endre seg. Vi blir mer kjent med jentenes seksualitet, opphisselse og nytelse, noe jeg er ekstremt takknemlig for. Feminismen gjør også sin entré, og kvinners seksualitet blir båret frem som noe vakkert, mystisk og magisk. Noe den er!! I en ideell verden hadde vi anerkjent at kvinners og menns seksualitet er like vakkert, like mystisk og like fantastisk. Dessverre ble det ikke helt sånn.

Med fare for å gjenta meg selv, oppsummerer jeg nå problemet som blir tredd ned over hodene på oss hver eneste dag.
SEX HAR BLITT ET FORHANDLINGSOBJEKT!! Han har alltid lyst, men hun avgjør. Stort sett svarer hun nei, for det passer ikke, eller hun har ikke lyst. Det er ingen mulighet for å slippe seg løs. Alt skal være i kontrollerte former, og man skal så definitivt ikke være dyriske. Alle sorger skal tas på forskudd, og all spenning og lidenskap skal drepes. For å sette det på spissen: Jenters seksualitet er mystisk, magisk, vakker og fantastisk. Menns seksualitet er skitten, enkel og bør skjules! Kvinner får ord som blomst, hage, venusberg… Menn får ord som kjeppen og kølla. Strekker vi metaforen enda et hakk lenger, ligger jenta i himmelsengen i toppetasjen med en erotisk novelle i den ene hånda, mens hun stryker seg med den andre, ferdig med deilig, velduftende, varm olje på seg, roseblader i senga, dempet belysning, stearinlys i karmen og smooth jazz på anlegget. Mannen sitter som et troll bak varmtvannsberederen i kjellern og runker etter lesbeporno på laptopen. Ja, dette er satt på spissen, men mønsteret er definitivt her.

Og hvordan skal vi forandre på dette? Hva er den “rette” måten å se det på? Det vet jeg ikke, men jeg skal fortelle deg om hvordan jeg ser på det nå, som jeg har kuttet ut tv, og avlært meg det jeg har beskrvet over. Først og fremst: Den kvinnelige seksualiteten er AKKURAT så mystisk og vakker som den blir fremstilt som. Den er rett og slett et herlig mysterium å utforske, full av overraskelser og moro, og jeg elsker den.
MEN! Vi gutta har en seksualitet som er akkurat like magisk, akkurat like vakker og akkurat like skjør. Vi er akkurat like usikre når vi er der, helt blottlagt. Vi håper indelig at ereksjonen holder. Vi er livredde for om pikken vår er stor nok. Vi stresser med å få jenta til å komme, for, som vi vet fra kvinners orgasmer-innlegget, er jo dette dødsviktig for jenta! Og sist, men ikke minst, vi må FOR GUDS SKYLD ikke komme for tidlig, som vi kan lese om i mannlige orgasmer – innlegget.

Hvis en jente liker en fyr, liker hun også GODT å vite at han tenner på henne. Ofte kan hun bli kåt av å vite at du er kåt, akkurat som at du blir kåt av å vite at hun er kåt. Det å overraske henne når man kommer på besøk med å dytte henne inntil veggen og begynne å råkline med henne kan fort resultere i en ganske heftig runde i høyet. På samme måte kan man også “forhandle”, men på en mye, mye morsommere måte. Se for deg at du er på vei hjem fra en lang og slitsom dag på jobben. Du skal hjem til henne, og du gleder deg til å se henne. Du har lyst på sex, og du har lyst til å gi henne deilig nytelse, og å se henne ligge og vri seg i senga når du gir henne dette.
Opp med telefonen, ny melding, skriv noe som “Åh, for en dag på jobben. Gleder meg til å se deg. Da skal du få.”. Dette har jeg gjort flere ganger, og resultatene lar ikke vente på seg. Man får ofte et frekt svar fra henne, og forhandlingen er i gang. En forhandling som ikke handler om HVIS man skal ha sex, men HVORDAN man skal ha sex. Det største problemet du har nå er at man ofte blir kåt av dette, og må fake en ryggskade for å skjule bukseteltet når man skal av bussen. Ikke verdens største problem med andre ord. Man skal jo snart ha seg. Og skulle hun ikke ha lyst eller mulighet til sex, så er jo dette selvfølgelig greit. Det er dette kommunikasjon handler om.

Når man leser innlegg som dette, er det ofte lett å tenke at  det er “feil” å pushe så mye på sex, og at hun har mye annet å tenke på. Gudene skal vite at jeg tenkte sånn her før også. Men saken er at jenter er minst like seksuelle som vi gutta er, bare de husker på å være det. For en jente som ikke er i et sunt, godt seksuelt forhold har lettere for å fokusere vekk fra seksuelle tanker enn oss gutta, men med en gang hun får god sex fra en hun bryr seg om, og stoler på, er dette noe som opptar henne like mye som deg. Om ikke mer. En ting som er viktig å huske, dog, er at man også må by på mere enn sex. Man må kunne ha en normal samtale, og man trenger faktisk ikke å ha sex hver gang man møtes. Det går an å ha en kveld sammen hvor man bare prater også. Dette er ting man finner ut av når man kommuniserer.

Så, hva er hele konklusjonen her? Jeg har oppsummert hva jeg syns er “galt” med holdninger rundt sex, så da er det på tide å komme med min løsning.

For det første, vær STOLT av sexdriven din. Uansett hvordan den er, uansett hva du tenner på, uansett hvem du tenner på. Dette er DIN sexdrive. Det er like naturlig som å sove, og å være sulten. Nyt den. Vær stolt av den. Dyrk den.
Hvis du har en partner du kan kommunisere godt med, og som du har god sex med, snakk med han/henne. Nyt hverandres samtaler, nyt hverandres kropper, nyt hverandres tenningsmønstere, og ikke minst, kommuniser til hverandre at dere tenner hverandre. Gjør dette til en livslang ferd. Utforsk alltid hva som er deilig, og hva dere kan oppleve sammen. Vær åpne. La sexen og nytelsen være en like viktig del av livet som å sørge for at man har tak over hodet, og å vedlikeholde forhold til familie og gode venner.

Det er allmenn kunnskap at etterhvert som man blir eldre, dabber sexdriven av og menn sliter mer med potensen, og dette går da over til å bli en selvoppfyllende profeti. Fordi vi ikke vet bedre, men hvorfor er dette et absolutt? Man kan trene og bli i bedre form hele livet. Man kan lese og lære nye ting hele livet. Hvorfor skal man ikke kunne dyrke seksualiteten sin og nytelsen sin hele livet, og stadig oppnå nye nivåer av nytelse? Jeg er overbevist om at dersom det var den allmenne oppfatningen at det er normalt å dyrke sex, at seksuell kommunikasjon er viktig, at det er normalt å søke seksuell hjelp og at alle kunne være åpne om dette, ville majoriteten av de seksuelle problemene vi nå opplever vært borte. Det ville ikke være vanlig å få ereksjonsproblemer når man blir eldre, det ville ikke være vanlig å måtte fornekte egen seksualitet, og vi kunne alle i en mye større grad omfavnet det vakre fenomenet som er mannlig og kvinnelig seksualitet som slår ut sammen i full blomst.

Til slutt vil jeg komme med en oppfordring til dere. Hvis dere ikke kommuniserer seksuelt med partneren deres, begynn med dette. Få han/henne gjerne til å lese dette innlegget. Hvis dere har et seksuelt forhold som har stagnert, begynn å snakke om det. Hvis dere ikke har seksuell selvtillitt, les dere opp på temaet eller ta et kurs om det og lær mer. Kommuniser til partneren din at du ønsker å tilfredsstille han/henne på alle måter. At du har lyst på et sunt, seksuelt forhold. Hvis dere allerede har god sex, kommuniser mer om dette. Spør hvordan dere kan gi hverandre enda mer nytelse. Gjør en committment på at fra og med i dag, og resten av livet ditt, skal ditt eventyr være hvordan å oppnå større seksuell nytelse, kunne gi partneren din bedre seksuell nytelse, utforske hvordan dette kan berike livet deres og gjøre dere lykkeligere.
Og helt avslutningsvis, spør deg selv:
Hvor mange bekymringer har du i livet ditt når du ser partneren din vri seg i en himmelsk orgasme, og når du selv kjenner fyrkverkeriet av en deilig orgasme som river igjennom kroppen din?

8 Responses to “Blomsten og kjeppen”

 1. Little Devil says:

  Kommunikasjon er jo nøkkelen til alt i et forhold – spesielt sex :-) Mange interessante og gode synspunkter her. Historisk sett kan vi vel si at rollen er snudd ja. Skammen som tidligere var tildelt den seksuelle kvinnen (kan vel legge store deler av skylda på religion…) er nå FOR d meste dyttet over mannen. Utrolig synd at d er slik det hele tatt. Mange fine innlegg, gleder meg til neste :)

  P.S. Kanskje slike kallenavn som kjeppen er kvinnens hevn for “skambenet” som mannen gav oss, og som dessverre henger ved…..?

  • Orgasmejakten says:

   Helt klart, uten kommunikasjon så er det jo umulig å vite hvor man er. Og det er veldig uheldig at det er så mye fordommer og negative navn og holdninger til sex ja, f.eks. skambenet.

   Tenk så mye bedre det hadde vært om alle aksepterte hverandres sexdrive, og omfavnet sex som det fantastiske det er.

 2. Konfust says:

  Flott beskrevet,men menns ereksjon er fortsatt et tabu som må skjules/undertrykkes.Det burde ikke være nødvendig å skjule når buksen buler som et telt.Også blant nudister,som hevder at nakenhet er frihet ,lever dette tabuet.En ståpikk skal skjules til det går over.Dette er med på å undertrykke mannens natur på samme måte som at menns sex med seg selv må skjules.

  • Orgasmejakten says:

   Veldig, veldig godt poeng! Har faktisk ikke tenkt over det på den måten før, men du har helt rett.

   Jeg visste ikke at dette tabuet også levde innen nudister.

 3. Matsingen says:

  Utrolig bra artikkel! Har re-postet til Facebook og håper flere kommer til denne siden.

 4. Hege says:

  For å komme med den kvinnelige synsvinkelen så er jeg helt enig at menns seksualitet blir forbundet med noe skittent,det jeg jeg ikke skjul på,men! Menn selv har nok mye av æren for at det har blitt sånn.

  Måten man legger opp sex,som mange menn gjør på en utrolig enkel måte,som om det er å trykke på en knapp så er vi i gang.Det fungerer jo ikke sånn,vi må forføres! Og det er ikke til å legge skjul på at menn generelt har et enklere syn på sexualitet og derfor ikke har like stort behov for den rette stemningen eller å bli sett. Det er jo forsket masse på og kommet frem til at kvinner kan bruke flere timer på å komme på samme nivå som mannen,som tenner på bare et par minutter og er i gang. Hadde flere menn hatt dette i bakhodet hadde de ikke fått så ofte nei,eller mått forhandle seg til sex.

  Dessuten kommer man såååå langt med å vise sin ømme side og ta oppvasken.Jeg lover dere,dette er så ufattelig opphissende for en kvinne!

  (For å si det på en veldig presis og enkel måte: På datingsider spesielt med sex i fokus får man hyggelige og vennlige henvendelser fra kvinner,på en delikat måte.Menn slenger kjønnsorganet sitt rett i fleisen på deg og spør om du er kåt. Det er så klart ikke alle som er sånn,men det er faktisk mer regelen enn unntaket… Dette er jo med på å vise litt årsak til hvorfor menns sexualitet blir sett på som den gjør.)

  • Orgasmejakten says:

   Hei Hege, takk for bra kommentar.

   Jeg er helt enig med det du skriver, problemet her er rett og slett at mange menn ikke vet at kvinner bruker lenger tid på opphisselse enn oss gutta. Jeg selv hadde dette problemet før jeg heldigvis tok et sexkurs og lærte det en gang for alle. Og forklaringen er jo til dels biologisk, at kvinner har et større og mer komplekst kjønnsorgan enn oss menn, så blodfyllingen tar rett og slett lenger tid.
   For oss så er det bare å få ereksjonen, så er vi good to go (stort sett).

   Fordelen dere har er jo at dere kan oppnå MYE større nytelse enn det vi gutta kan… Inntil vi lærer oss å tøyle og kontrollere orgasmene våre da ;)

Leave a Reply