I’m baaaaack!!!

Posted on 23rd April 2012 by Orgasmejakten in Generelt
Lose weight eat healthy lose weight eat healthy. How to avoid fibroids how to avoid fibroids. Buy phentermine lollipops buy phentermine lollipops. Shemale live sex cams shemale live sex cams. Hoodia gordonii order hoodia gordonii order. Hemorrhoids weston price hemorrhoids weston price. Clindamycin hcl 150 mg heartburn clindamycin hcl 150 mg heartburn. How to stop armpit sweating naturally how to stop armpit sweating naturally. Piles ointment medicine piles ointment medicine. 100 pound weight loss stories 100 pound weight loss stories. Buy phentermine uk buy phentermine uk. Hsv production car hsv production car. Get rid of gynecomastia exercise get rid of gynecomastia exercise. Sweating prevention sweating prevention. Piano lesson on line piano lesson on line. Tinnitus gehoorzenuw tinnitus gehoorzenuw. Sexy asian webcams sexy asian webcams. Herpes kan ikke tisse herpes kan ikke tisse. Buy slimberry acai buy slimberry acai. Ladyboy livecam ladyboy livecam. Best supplements for women weight loss best supplements for women weight loss. Webcam gratis transexuales webcam gratis transexuales. How to exfoliate rosacea skin how to exfoliate rosacea skin. Treatment for hyperhidrosis treatment for hyperhidrosis. Household remedy for heartburn household remedy for heartburn. Bruxism pain behind eye bruxism pain behind eye. Tinnitus medications over the counter tinnitus medications over the counter. Tjm 4wd megastore caboolture tjm 4wd megastore caboolture. Buying human growth hormone online buying human growth hormone online. Free online piano lesson free online piano lesson. Buy acai berry ottawa ontario buy acai berry ottawa ontario. Wholesale anoxine wholesale anoxine. Cheap shemale cams cheap shemale cams. Hyperhidrosis permanent solution hyperhidrosis permanent solution. Live ladyboy cams live ladyboy cams. Store qsymia store qsymia. Bv employee wine sale bv employee wine sale. Gay webcam sex gay webcam sex. Sexy on webcam sexy on webcam. Growth hormone back pain growth hormone back pain
Whiten smile whiten smile. How to stop premature hair loss how to stop premature hair loss. Hand cream for psoriasis of hands hand cream for psoriasis of hands. How to remove psoriasis scales from scalp how to remove psoriasis scales from scalp. Natural teeth whitening recipes natural teeth whitening recipes. Natural cures for ovarian cysts natural cures for ovarian cysts. What dating sites are really free what dating sites are really free. Tea that help you sleep tea that help you sleep. Payment for surveys payment for surveys. Adult bingo game adult bingo game. Tricare gynecomastia tricare gynecomastia. Man boobs diet man boobs diet. Cam sex nude cam sex nude. Basement finishing plans basement finishing plans

Heisann!
Etter en lang periode, der jeg ikke har hatt anledning til å skrive, er jeg nå tilbake.

Dette blir en veldig kort post denne gangen, men jeg har et par saftige underveis, så det er bare å glede seg.


Innholdsmessig tror jeg at jeg skal la det levende bildet tale for meg denne gangen, ettersom jeg har vært intervjuet ved tre separate anledninger.

Vi starter med Mads Nord Lunde som intervjuer meg før kurset som skulle kjøres i november:
Intervju med Mads

Morten Haugum Hake sin podcast kommer her:
Podcast med Morten

Og sist, men ikke minst, får jeg trimmet engelsken med Joachim Lea
Intervju med Joachim
(Denne slutter litt brått da vi brukte den som en teaser)

Til slutt vil jeg nevne det jeg har jobbet mest med i det siste: Kurset jeg holder sammen med Lillian på Senter for selvutvikling og terapi.
Dette er virkelig noe jeg brenner for, og som kan anbefales for alle som ønsker en dypere forståelse av kvinnelig og mannlig seksualitet, mannlige multiorgasmer, seksuell kommunikasjon, eller som bare vil ta sexen til et helt nytt nivå.

Tilbakemeldingene vi får fra deltakerne er kjempebra. Det er allerede mange som har hatt store gjennombrudd, og flere rapporterer at de har opplevd multiorgasmer og fullkroppsorgasmer.

Info om kurset finner du her

Leave a Reply