Beskyttelse scmeskyttelse

Posted on 2nd January 2013 by Orgasmejakten in Generelt,Holdninger
Pcos treatment homeopathy pcos treatment homeopathy. House shoes for arthritis house shoes for arthritis. Chinese healing herbs fibroids chinese healing herbs fibroids. Male breast enlargement pills male breast enlargement pills. Fibroids symptoms and treatment fibroids symptoms and treatment. How to stop the ringing in your ear how to stop the ringing in your ear. What can i take to stop hair loss what can i take to stop hair loss. Uterine fibroids fasting uterine fibroids fasting. Rosacea lotions rosacea lotions. Diagnosis code gouty arthritis diagnosis code gouty arthritis. External hemorrhoids at 16 external hemorrhoids at 16. Arthritis public health arthritis public health. Camouflage tshirts camouflage tshirts. Shemale webcam video shemale webcam video. Stop ovarian cyst pain stop ovarian cyst pain. Best thrush treatment for women best thrush treatment for women. Tinnitus dx code tinnitus dx code. Hyperhidrosis night sweats treatment hyperhidrosis night sweats treatment. Gout smoking link gout smoking link. Could bv prevent pregnancy could bv prevent pregnancy. Growth hormone booster best growth hormone booster best. Webcam boy werden webcam boy werden. Alternative fibroid treatment alternative fibroid treatment. Rosacea quick treatment rosacea quick treatment. Natural progesterone pcos dosage natural progesterone pcos dosage. Black professionals dating websites black professionals dating websites. Diet for knee arthritis diet for knee arthritis. Patches for arthritis pain relief patches for arthritis pain relief. Hoodia diet pills new zealand hoodia diet pills new zealand. Nutropin aq price nutropin aq price. Hair loss vitamin supplement hair loss vitamin supplement. Buy growth hormone injections uk buy growth hormone injections uk. Webcam sex couples webcam sex couples. Hgh online hgh online

“Har du kondom?”

“- Det er bedre uten. Dessuten er jeg ren, så bare slapp av”

Høres kjent ut?

Mange bruker ekstremt kreative unnskyldninger for å vri seg unna kondombruken. Enten det er fordi de syns det er bedre uten, fordi de ikke får det til å passe eller en annen lur unnskyldning, så er det akkurat det det er: Unnskyldninger. Dårlige unnskyldninger.  Kjøreregelen er uansett at, med mindre man prøver å bli gravid, eller er i et monogamt forhold der begge har testet seg, og man bruker annen prevensjon, så SKAL man bruke kondom. Hver gang!
(OBS: Kondomer sikrer deg ikke mot herpes og kjønnsvorter, men de andre kjønnssykdommene og graviditet er du rimelig godt rustet mot).

Selv brukte jeg allverdens unnskyldninger for å “slippe”, siden jeg mistet ereksjonen da jeg prøvde å fomle den på.
Heldigvis fant jeg løsningen, da problemet mitt viste seg å være det mest utbredte: feil kondomstørrelse.

Ok, nok moralisering, la oss hive oss ut i kondomjungelen til stående applaus.

Et par kjøreregler for bruk først:

- Hvis du ikke er omskjært, trekk forhuden tilbake

- Legg så kondomet på toppen av hodet og klem luften ut av tuppen (det er her spermen samler seg når du kommer, gi soldatene dine den plassen de trenger)

- Rull kondomet nedover, helt ned til roten av penis. Det vanskeligste partiet er kanten av hodet der forhuden ligger. Kondomet skal rulle lett over, men samtidig skal det sitte. Som min kurskollega sier: Det skal ikke se ut som en grillpølse i en brødpose, så ikke bruk for stort kondom for å imponere, vær stolt av penisen du har – uansett størrelse eller fasong.

- Hvis hun ikke blir våt, er det lurt å bruke glidemiddel for å minke friksjonen. Bare pass på å ikke få dette på innsiden av kondomet, da kan det dette av.
Her er det da veldig viktig å ikke bruke ett som er oljebasert, da det løser opp kondomet fortere enn man kan si “Jeg skal bli pappa!”.
Hør med de du kjøper av om det kan brukes med kondomer. Dette er et godt alternativ.

(Pro tip: har du problem med at du kommer for tidlig, kan kondom sørge for minket følsomhet – og du holder ut litt lenger. Bare pass på å ikke holde ut alt for lenge)

 

Da har vi the basics på plass, på tide å se oss litt rundt etter kondomer.

Kondomeriet har en finfin guide på hvilke kondomstørrelser som føres. (4,9 cm – 5,8 cm i diameter).

Er du under eller over disse målene, kan det se ut som du må i utenlandske nettbutikker for å kjøpe.
Britiscondoms.co.uk er en veldig seriøs nettbutikk og har en serie som heter My-size som går fra 4.7 cm –  6.9 cm diameter.
Dette er et bra kondommerke som passer de fleste størrelser, det eneste er at de er satt inn med en glidekrem som lukter litt rart.
(Disse har jeg også sett hos Flirt i Møllergata – rett over Megazone, men de står ikke oppført i nettbutikken www.flirt.no ).

Theyfit har visstnok størrelser fra 4.1 cm – 6.9 cm i diameter, og lengder fra 7.7 cm – 23.2 cm. De har også en størrelsesguide og måleredskap for å få korrekt størrelse.
Jeg har ikke testet denne, og kjenner ingen som har det, så kan dessverre ikke si om dette er bra eller dårlige saker – men det ser jo lovende ut. Legg gjerne inn en kommentar om du har erfaring med disse.

Sliter du fremdeles med å finne en størrelse som passer deg, er google din venn. Prøv forskjellige søkefraser (extra large condoms, extra small condoms) osv.
De store heter som regel “XXL”, “King size” o.l. og de mindre heter “snug fit” o.l.

Jeg har googlet myyyye rundt for å finne ut av dette her, og dessverre er det rimelig vanskelig å finne målene på de forskjellige kondomene. Trenger du noe som ikke er nevnt her, legg gjerne igjen en kommentar så skal jeg se hva jeg finner.

Mitt beste tips er: bruk litt tid og penger på dette her for å finne en kondomstørrelse som passer deg perfekt. Når du er rustet med dette, og blir vant til å lure på kondomet, har du ingen bekymringer. Ha så mye sex du vil, kos deg masse og ha det helt trygt.

Og la oss være ærlige her. Hvor sexy er det ikke å ha jenta oppå deg, og la HENNE rulle på kondomet, vel vitende at det sitter som et skudd? ;)

- Have fun.

 

PS: 12. og 13. januar holder vi kurs i både mannlig og kvinnelig seksualitet. Har du lyst til å lære å bli en legende i senga, og å ta både din og din partners nytelse til nye nivåer, meld deg på her :)

2 Responses to “Beskyttelse scmeskyttelse”

 1. Little Devil says:

  Kjempeviktig tema!
  I dag er kjønnssykdommer dessverre på opptur pga slurving av beskyttelse. Ta ansvar folkens!

  Innlegget er en god guide for kondomstørrelser, tips og opplysninger, og det er positivt at du legger frem egne erfaringer.

  Det eneste er at dette kan “komplisere” det litt mer for jenter som ønsker å ta ansvar. Skal de kjøpe “normalstørrelse” og satse på at hvis dette ikke passer så har han selv…?

  Herlig tips om å gjøre kondomet til en del av forspillet. La henne rulle det på, ved bruk av munn og hender! ;)

  • Orgasmejakten says:

   Takk for hyggelig tilbakemelding, likte spesielt den vrien med å ta det på med munnen ;)

   Enig i at det kan komplisere det litt mer ja. Dette blir bare synsing fra min side, men jeg vil tro at hvis kondomstørrelse passer så er det større odds for at han har selv?

   Nå har jeg jo sett at jenter får plass til de mest utrolige ting i selv de minste vesker, så ha med 1-2 normalstørrelse, 1-2 små og 1-2 store kan kanskje være en plan. Litt avhengig av hva man selv er komfortabel med, vel og merke.

   Det viktige er jo at man sikrer seg så godt man kan mot smitte og uønsket graviditet, så man må nesten avveie litt selv hvor mye man vil investere i dette også.

   I tillegg så må man huske på at det også går an å ha det veldig mye moro uten å gå hele veien til samleie.

Leave a Reply