50 shades of WHAT?

Posted on 21st July 2013 by Orgasmejakten in Fordommer,Generelt,Hans nytelse,Hennes nytelse
Nude free cams nude free cams. Buying human growth hormone online buying human growth hormone online. Sex gay camera sex gay camera. Zinc oxide tinnitus zinc oxide tinnitus. How do you stop hands from sweating how do you stop hands from sweating. Web cam to photos web cam to photos. Diets to burn fat fast diets to burn fat fast. Phenobestin side effects phenobestin side effects. Tips to prevent hair fall tips to prevent hair fall. Thyrotropin releasing hormone test thyrotropin releasing hormone test. Tinnitus online support tinnitus online support. Best shampoo for african american hair men best shampoo for african american hair men. Chat live sex cam chat live sex cam. Webcam shemale sex webcam shemale sex. Cyst pain during pregnancy cyst pain during pregnancy. Best hosting plans best hosting plans. Tmj met tmj met. Gay cams gay cams. Rhematoid arthritis treatment rhematoid arthritis treatment. Gynecomastia surgery recovery gynecomastia surgery recovery

Lenge trodde jeg dominant sex handlet om å være slemme mot hverandre; slag, spark og ydmykelse. Ivrige lesere har kanskje fått med seg at jeg kommer fra en historie med mye seksuelle misforståelser. Blant annet var jeg overbevist om at det var kun ett kriterium som gjorde deg god i senga. Og det var å holde ut lenge.
Kan kanskje forstå at jeg ikke var verdens beste elsker.

Anyway, back to business. Jeg var jo overbevist om at dominant sex = slem sex. Hvordan kan man slå noen man er glad i?
Den siste tiden har det skjedd en del ting som har snudd dette synet for meg, og dette innlegget kommer til å handle om disse og hvordan jeg har begynt å utforske min dominante side. Jeg kommer her til å beskrive handlinger, og da gjør jeg det på formen “han til henne”, nettop fordi jeg er en “han”.

 

Definisjonen.
Pedagogisk som jeg (tror jeg) er, starter jeg like godt med definisjonen.
Hva er dominans – relatert til sex?
Dominans er et utrolig bredt begrep og det finnes vel like mange definisjoner på det som det finnes måter å utøve det på. Jeg prøver meg her på min definisjon, som jeg opererer etter, og den er at den ene tar full kontroll. Enkelt og greit.
Dette kan gjøres så enkelt som verbalt, eller kun med øyekontakt, eller så eksplisitt som å holde i håret / presse henne ned i senga, eller å binde henne fast og ta på henne bind for øynene.
Noen eksempler. Husk at det er SYMBOLIKKEN som teller her, vi ønsker å unngå blåveiser og neseblod:
- Kun ved kroppsspråk / blikk: Å “tårne” seg opp over partneren og stirre personen ned til han/hun viker med blikket.
- Verbalt: “Du er min”, “legg deg ned”, “du vet du skal gjøre som jeg sier”.
- Fysisk (lett): En hånd bak nakken og trekke henne mot deg.
- Fysisk, litt mer: Klaps på rumpa, ta tak i håret i bakhodet hennes og dra bakover (obs: husk å ta en “god håndfull” her, hvis ikke vil det lugge fælt for henne).
- Fysisk, nå begynner vi å snakke: strupetak (ikke kvel, det er ikke så gunstig) / klask i ansiktet (Flat hånd).
- Fysisk, enda litt mer: Legge henne over kneet og spanke henne på rumpa.

OBSOBSOBS!!! Vi snakker her om handlinger som bør først gjøres når det er et grunnlag av tillit mellom dere, og kommunikasjonen er på plass. Det å holde en dame etter håret og klaske henne i ansiktet kan være utrolig opphissende for jenta dersom hun liker denne behandlingen. Men samtidig, gjør man dette på en jente som ikke liker det, tviler jeg på at man får sett henne igjen. Legg litt innsats i å finne ut hvor partnerens grenser går,­ og hvor komfortabel hun er med å bli “håndtert”. Statistisk sett liker de aller fleste jenter en dominant mann, din jobb er å finne ut hvor mye hun liker, så du slipper å gå over streken. Og jenter: en liten fugl har hvisket meg i øret at det finnes MANGE menn der ute som drømmer om å oppleve å bli dominert.

 

Første oppvåkning – jenter tåler grovere ting enn jeg trodde.
Etter å ha vært på halvgrovskrivern med en jente for et par år siden fikk jeg den magiske tekstmeldingen: “Fortell akkurat hva du har lyst til å gjøre med meg”.
Kåt som jeg var satte jeg i gang og skrev en lengre avhandling som ble sendt over i flere meldinger. Etter alt var sendt og gjort var jeg veldig fornøyd med eget grovhetsnivå, jeg var tross alt LANGT over streken, og gledet meg stort til å lese svaret hennes. Det tikket inn kort tid senere “Er det alt du har å gi?”
Jadda….

 

Jenta som åpnet døren – VIRKELIG åpnet døren.
En jente jeg pratet med skulle vise seg å være vendepunktet. Hun var veldig inn i BDSM og da den røffere versjonen. Den uten “sikkerhetsord”. (Et sikkerhetsord er et ord man er enige om at betyr “stopp”, da det å ikke skulle stoppe på ordet “stopp” kan være en del av leken. Den mest vanlige formen for sikkerhetsord er “lyskrysset”. “Grønt” betyr “fortsett gjerne med det du gjør, og eskaler gjerne også”. “Gult” betyr “fortsett gjerne med det du gjør nå, men ikke eskaler”. “Rødt” betyr “Stopp med en gang”).
Ett eksempel på dette er at de avtalte en akt hvor han skulle få frie tøyler til å piske henne, og de var ikke ferdig før han valgte å stoppe. Hun fortalte hvordan hun hadde blitt bundet fast og pisket i flere timer, og blitt brutt helt ned, før han løslot henne. Han fortsatte så med å holde henne i armene sine og gi henne uforbeholden kjærlighet, mens hun hylgrein. I to timer! Hun fortalte dette som noe av det beste hun har vært med på.
Det kommer kanskje ikke som noen overraskelse at dette var en litt voldsom introduksjon for meg, men hun fortalte også at hun hadde et veldig personlig forhold til smerte, og dermed likte det.
Jeg vil igjen utdype: dette er en ekstrem form for dominans. Men det åpnet øynene mine for at det ligger noe annet enn ønske om å være slem bak.

 

Eksperimenteringen.
Nå viser det seg, som nevnt, at veldig mange jenter LIKER dominante menn. Dominans er et tegn på selvtillit og at mannen kan “håndtere” en jente. Dette gjør at hun friere kan nyte sexen. Husk på at jenter er bedre rigget til å tenke på flere ting på en gang enn oss gutter, og dermed har lettere for å “tenke seg bort” under sexen. Desto mer kontroll vi mennene kan ta, desto bedre vil det være for henne slik at hun kan konsentrere seg mer om å nyte.
For min del startet det veldig i det små med litt lett holding av hår, lett dasking på rumpa og litt dirtytalk under forspill/ sex. Jeg merket fort at dette var noe jeg likte, men siden jeg slet såpass med selvtilliten turte jeg ikke å ta steget helt ut. Jeg var redd for å gjøre noe feil og at jenta skulle spørre meg hva i helvete jeg drev med.
Denne usikkerheten holdt meg lenge tilbake, og først nylig har jeg kunnet legge det av meg og prøve meg frem videre.

Heldigvis, ved hjelp av gode venner, har jeg fått has på mangelen på selvillit og har prøvd meg frem sakte men sikkert. Jeg føler dette er et VELDIG spennende tilskudd i seksualiteten og noe jeg gleder meg til å utforske videre.

 

Konklusjonen – litt oppsummering på tampen.
De aller fleste jenter liker en mann som er dominant – finn ut hvor dominant hun liker at du er. Du vil bli overrasket over hvor mye mer jenter er med på, SPESIELT hvis du er så “snill gutt” som jeg alltid har vært.
Dominans handler mest om det mentale og ikke så mye om selve handlingene. Start med the basics og jobb deg videre opp derfra (man trenger ikke å bygge en dungeon i kjelleren før man kan komme i gang).
Hvis du skal gå hardere til verks og slå jenta, er det noen enkle regler å følge. Slå med flat hånd og slå på kjøttfulle områder, f.eks. rumpa eller låret. Her er det stort sett mer lyden enn selve slaget som gir effekten. Ikke slå på områder hvor det er rett på bein, som ryggrad, hofter, nese o.l.
Husk at dette handler om et samspill mellom dere og at det kan være spennende for begge å utforske dette sammen.
Ha det moro, push litt hverandres grenser og kos dere underveis.
Enjoy :)

One Response to “50 shades of WHAT?”

  1. [...] det er her vi kommer til den store utfordringen: Det å være dominant og det å stille spørsmål som «føler du deg komfortabel med det vi gjør?» kan se ut som de [...]

Leave a Reply