Sexkurs 24 og 25 mai

Posted on 22nd March 2014 by Orgasmejakten in Generelt,Link,Orgasme

Ofte får jeg spørsmål om det ikke er litt sært å både holde, og dra på, sexkurs. For mange er det en høy barriere å skulle dra på dette, nettopp fordi man da må innse at man har mer å lære. Noe som kan være en smell for egoet for noen (ofte menn). PS: Jeg har vært der selv.

Saken er at absolutt alle har godt av å dra på sexkurs, enten de er gamle ringrever med flere hundre hakk i beltet eller de har nettopp tatt sine første fomlete steg inn i nytelsens verden. For egen del var dette det store vendepunktet i livet mitt. Frem til jeg dro på kurs hadde jeg null peiling på hverken kvinnelig eller mannlig seksualitet. Jeg var overbevist om at det eneste kriteriet for å være god i senga var at man holdt ut lenge, så stakkars jenter som var med meg på den tiden. Etter mye fornektelse, dårlig selvtillitt og en stadig økende mistanke om at jeg ikke var noe god i senga bygde det seg opp til den verste krisen en mann kan oppleve: jeg begynte å få ereksjonsproblemer.

Som mann er dette såklart verdens undergang, for man er DEN ENESTE I HELE VERDEN som har dette problemet. Dama ligger der, klar for action. Det er dette man er satt på denne jord for å gjøre. Det er dette som gjør deg til en MANN. Og så, når det er showtime, svikter junior på den kjipeste måten ever. Dette var i hvert fall sånn jeg tenkte.

Lite visste jeg at det er helt normalt at menn har litt “nedetid” på ereksjonen etter en stund og at hvis begynner å stresse så kommer den ikke opp igjen. For ikke å snakke om at alle menn opplever prestasjonsangst før eller siden.

Alt dette endret seg en vakker novemberdag i 2010 da jeg dro på kurs i avansert seksualitet.
Her lærte jeg meg hvordan jenter FAKTISK fungerer seksuelt og hvordan de er forskjellige fra oss. For ikke å snakke om hvor feil bilde av sex porno og, til tider, media maler. For ikke å snakke om at det er normalt at junior ikke alltid spiller helt på lag, hvordan å minimere risikoen for dette og hvordan å håndtere det når det skjer. Snakk om å bygge seksuell selvtillitt! Hvilken bedre måte kan man gjøre dette på enn å faktisk lære seg å akseptere seg selv helt og holdent? Hva hvis man også lærer seg teknikker som gjør at man blir husket hos partenere og man begynner å føle seg virkelig ettertraktet? Plutselig kunne visst jentene få orgasmer, de kunne nyte i store trekk og jeg kunne bli multiorgasmisk. Jaggu kunne ikke jentene sprute også.

Etter hvert begynte jeg å videreutvkle det jeg hadde lært om mannlig seksualitet og mannlige multiorgasmer. Nettopp for å se hvor mye nytelse man kan få av denne herlige kroppen vi har fått utdelt her i verden. Og gjett hva… Det er legendarisk hvor deilig det går an å ha det.
For å si det på en annen måte: Når var sist du hadde 10-20 orgasmer på én og samme sexrunde. Hva hvis du kunne ha orgasme etter 2 støt og bare fortsette kåtere, hardere og med mer nytelse etter. Hva med å ha orgasmer som varer i 2-3 minutter og den eneste grunnen til at de ikke er lenger er at melkesyren i magemusklene gjør vondere enn orgasmen er deilig? Dette er bare noen av tingene jeg har lært meg. Og dette er noe begge kjønn kan lære seg.

Da min kjære kollega spurte om jeg ville være med å holde kursene takket jeg umiddelbart ja. Dette er soleklart en av de beste beslutningene jeg har tatt i hele mitt liv. Siden januar 2012 har vi sammen hatt hundrevis av fornøyde kursdeltakere.

Litt av innholdet på kurset i kvinnelig seksualitet:
* Hvordan sette rammene for å slippe løs hennes seksualitet
* En lang rekke forspillteknikker
* Kvinnelig ejakulasjon – steg for steg, og hva du gjør galt om du ikke får det til
* Teknikker til bruk under samleie som kan gjøre det til en bedre opplevelse for dere begge
* Opptrening av kvinner til å bli vaginalorgasmiske
* Hvorfor dominans er bra, og hvordan det fungerer.
* Du får her også utlevert en kursperm på ca 30 sider med all info fra kurset + mye mer, samt litteraturliste over anbefalt lesing.

Kurset i mannlig seksualitet:
* Dokumenterte teknikker mot for tidlig og for sen ejakulasjon.
* Hvordan menn kan tilfredsstilles på nye måter – og lære seg selv nye måter å oppnå nytelse på
* Hypnotisk orgasme – hvordan hypnotisere partneren til orgasme, bruke hypnose for å virkeliggjøre fantasier og for å introdusere spesifikke tilstander (dvs hvordan gjøre partneren kåt på et sekund, få henne til å få orgasme i våken tilstand osv).
* Mannlig multiorgasme – også menn kan få orgasme på orgasme uten å miste ereksjonen. I snitt får multiorgasmiske menn 8 orgasmer på ett og samme samleie.
* Hvordan bli komfortabel med egen kropp og penis slik den er.
* Seksuell kommunikasjon
* Hvordan hun kan mestre deep throat uten ubehag (og hvordan du kan lære henne det…).
* Du får her også utlevert en kursperm på ca 45 sider med all info fra kurset + mye mer, samt litteraturliste over anbefalt lesing.

Vi har kun ett kurs til før sommeren, 24. og 25. mai. Med mer og mer mediadekning ser vi at våre kurs stadig fyller seg fortere, og vi kan holde for større og større forsamlinger.

For mer info om våre kurs og påmeldingsinfo, se kurssiden vår, www.avansertseksualitet.no.

PS: Husk å trykke “Follow” nede til høyre og skriv inn epostadressen din for å få oppdateringer når det kommer nye innlegg. 

Leave a Reply